Neutrik XLR TOP serie

Nieuw van Neutrik, de XLR TOP serie. TOP staat voor True Outdoor Protection. Geschikt voor buitentoepassingen, IP65 waterdicht en UV bestendig.

De chassisdelen zijn volledig nieuwe producten in D-size met 4 bevestigingsgaten. Voor het beschermen tegen stof en vuil, zijn optionele stof-afdekkappen verkrijgbaar.

klik hier voor meer informatie

opticalCON Breakout adapters

Verbind jou Neutrik opticalCON kabels rechtstreeks met standaard fiber apparatuur met deze robuuste lichtgewicht adapter. Uitgevoerd met 0.5m lange, gearmeerde fiber patchkabel.

Leverbaar in opticalCON DUO en QUAD, Single- en MultiMode met LC, SC of ST.

klik hier voor meer informatie

Neutrik DANTE interface

De NA2-IO-DLINE verbindt je analoge audio met een digitaal Dante netwerk.
Robuust uitgevoerde behuizing en EtherCON netwerk aansluiting.

klik hier voor meer informatie

Atlona versterker met Dante input

De Atlona GAIN-120 versterker heeft 2x 60W bij 4 of 8 Ohm of 1x 120W bij 70 of 100V. Met o.a. TCP/IP control, Auto standby en 5band EQ.

Met de AT-GAIN-NET voeg je een DANTE input toe. De AT-GAIN-NET is een netwerk-kaart die de AT-GAIN-120 geschikt maakt voor Dante en AES67. Ontvang 2 kanaals audio over IP, van OmniStream AV encoders of compatibele DSP's.

klik hier voor meer informatie

Atlona PKT-3H kabeldoorvoersysteem

De PKT-3H is een kabeldoorvoer met een onopvallend design voor de moderne of traditionele omgeving. De PKT-3H houd 3 kabels op zijn plek met snelle toegang tot de connectoren.

klik hier voor meer informatie

xVision's Nieuwe Product catalogus

De xVision video converters zijn gebouwd om lang mee te gaan. Dit word ondersteund door de 5 jaar "unlimited replacement" garantie!

klik hier voor meer informatie

Click here for more news articles in the news archive.

Direct contact:

+31 (0) 299 391515

Stay Connected